Geheel configureerbaar platform voor Planning & Prijsoptimalisatie

Het Blue Ridge Platform is een groot palet van alle elementen die u nodig hebt om zowel op de korte als lange termijn concurrentievoordeel te behalen met onze applicaties. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van datawetenschappen + data-experts + op de cloud gebaseerde BI-tools – omgeven door een uitgebreid netwerk voor het snel integreren en uitvoeren van aanpassingen, zonder dat IT bang hoeft te zijn voor nare consequenties.

Kom uit de paniekmodus en word weer winstgevend

Onze uiterst configureerbare planning- en prijsoptimalisatietools brengen evenwicht tussen de behoeften van jullie klanten en de kosten om daaraan te voldoen. Creëer de meest optimale omgeving qua inkoop, prijsoptimalisatie en bezorging van goederen. Creëer meer betrokkenheid, ontleed en analyseer gegevens, ontdek waar de vraag zit en word slimmer in het verhogen van de omzet.

Neem beslissingen met kennis van zaken, en in een eerder stadium

Uitgebreide analyticsmogelijkheden en BI-tools schetsen een accuraat beeld van jullie logistieke keten. Hiermee kunnen jullie je meest kostbare bedrijfsbezit sneller, met meer vertrouwen en flexibeler managen.

Onbenutte mogelijkheden

Ontdek toenemende omzetten, kostenbesparingen en marges door het creëren van een continue stroom van besluitvormingsinformatie tussen voorraadplanning en de prijsoptimalisatiestrategie.

Resultaten in minder dan 90 dagen na Go-Live

Diepgaande branchekennis. Strategisch technologische partnerschappen en ERP-integratie. Makkelijk instappen, geringe risico’s, en met flexibele configuraties die bij jullie werkwijzen passen.

Een compagnon voor altijd

Geen eenmalige exercitie. LifeLine™ levert toegevoegde waarde met voortdurende ondersteuning, continue monitoring en verdere verfijning wanneer jullie behoeften veranderen.

Ervaringen & gebruikers

Databases met elkaar verbinden, vormgeven en laten samenwerken voor consistente resultaten op basis van goede informatie.

Samenwerken, zo eenvoudig als het gebruik van een mobiele app

Het Blue Ridge-platform doorbreekt op een slimme en flexibele manier de gescheiden strategieën voor voorraad/vraagvoorspelling aan de ene kant en prijsoptimalisatie aan de andere kant.

Configureer wanneer het jullie uitkomt

Een gedeeld platform met flexibele opties maakt de trage en dure obstakels voor het leveren van de beste klantervaringen overbodig.

Luister naar de verhalen van onze trouwe klantenschare

Neem beslissingen waarin je vertrouwen hebt

Snelle en uitermate betrouwbare, contextafhankelijke inzichten en automatisering maken het mogelijk je bedrijf maximaal aan te passen aan de belevingseconomie van vandaag.

Analytics & BI/Benchmarking

Opent de deur tot geavanceerde inzichten om de nauwkeurigheid van jullie vraagvoorspelling, het operationele rendement, de winstgevendheid en concurrentiepositie probleemloos te verbeteren.

Risico’s vaststellen en wegnemen

Onze LifeLine-consultants zijn er om jullie te helpen bij het vinden en oplossen van de druk op de marges die wordt veroorzaakt door te hoge of te lage prijzen van grote aantallen artikelen, seizoensinvloeden, promotionele acties of dreigende kostenstijgingen.

Anticiperen en realiseren

Weeg elke beslissing af tegen alle factoren die erop van invloed kunnen zijn. Test je bedrijfsresultaat proactief. En kies de juiste strategie om de servicegraad en opbrengsten vorm te geven.

Neem nog vandaag contact met ons op!

Liquiditeitspositie verbeteren

Met Blue Ridge Analytics kun je de inefficiëntie aspecten van jullie dagelijkse operationele taken ontmaskeren, bijvoorbeeld in de herbevoorrading, of in prijsanalyses voor de verkoop via verschillende kanalen, verplaatsingen tussen locaties enz.

Applicaties & Planning/Prijsoptimalisatie

De vraag voorspellen, visualiseren, samenwerken, positioneren en de prijzen van de voorraad bepalen voor topopbrengsten.

Integreer onze methode voor het behalen van optimale winst

Het integreren van twee van oorsprong aparte functies (planning en prijsoptimalisatie) optimaliseert je winstgevendheid en vermindert je risico’s.

Laat een klant nooit vallen

Op voorraad, maar geen voorraadoverschotten. Voorspel de vraag zo nauwkeurig mogelijk; stel de optimale prijs vast; en behoud de gewenste servicegraad voor elk item, elke locatie, elk kanaal en elke klant.

Bekijk de Blue Ridge Oplossingen

Vertrouw op de omzetverwachting

Volledige afstemming van voorraad tot S&OP. Verbeter je inkoopmogelijkheden bij leveranciers terwijl je tegelijkertijd je liquiditeitspositie verbetert voor zaken als offertes, kortingen en promotionele acties.

Datawetenschappen & AI/Machinelearning

Automatiseer tijdrovende taken, laat informatie over planning en prijsoptimalisatie naadloos op elkaar aansluiten, en laat je winst toenemen door middel van het gebruik van wetenschap.

Doe meer, maar minder met een spreadsheet

Laat slimme algoritmes het werk voor je doen. Breng kansen en bedreigingen snel in kaart waarvoor anders eindeloos veel tijd nodig zou zijn.

Word steeds beter met dé oplossing

Beoordeel jullie prestaties regelmatig aan de hand van meerdere KPI’s en zie hoe Blue Ridge steeds slimmer wordt in het samenspel met jullie systemen.

Vertel mij meer over kunstmatige intelligentie (AI) en machinelearning

Kijk naar het totaalplaatje

Combineer jullie informatie over voorraden met prijsoptimalisatiegegevens om snel beslissingen te nemen die financiële risico’s verminderen, de omzet verhogen en de liquiditeit verbeteren.

Connectiviteit & Partners/ERP-software

Bekijk opnieuw welke technologie het beste past. De zeer flexibele oplossingen van Blue Ridge voor planning en prijsoptimalisatie zijn ontworpen voor de snel veranderende wereld om ons heen.

Voor jullie gemaakt, gemaakt voor nu

Samenwerking met veel partners betekent niet afhankelijk zijn van één enkele softwareleverancier of van een roll-out die jaren duurt. Haak snel aan op de componenten die jullie nodig hebben, op het moment dat jullie ze nodig hebben – niet wij.

Technologieën veilig en zonder problemen op elkaar aansluiten

Gemaakt voor cloudcomputing, via een open architectuur die gecertificeerd is conform SOC II. Naadloos te integreren met jullie ERP-software. En die gebruikmaakt van de allerbeste oplossingen om winst te genereren.

Bekijk onze partnerschappen

Snelle terugverdientijd

Laat IT doen wat zij moeten doen. Jullie halen het snelst rendement met een minimum aan risico dankzij onze experts die ondersteuning leveren, diepgaande kennis van de branche en ERP-interfaces.

Het succes van onze klanten & LifeLine™

Wij kunnen bogen op een klantretentie van 98% en doen er alles aan om onze klanten te behouden, wij zetten namelijk maximaal in op jullie investeringen. Altijd.

De snelheid van zaken doen versnellen. Samen

Met een unieke ondersteuning die verder gaat dan alleen implementatie en standaardondersteuning, monitoren onze LifeLine-consultants jullie analytics als jullie daar geen tijd voor hebben.

Wij zetten maximaal in op jullie succes

Het nazorgprogramma van LifeLine is toegespitst op het maken van continue aanbevelingen die ervoor zorgen dat jullie rendement alleen maar beter en nóg beter wordt.

Bekijk hier de toegevoegde waarde van LifeLine

Geen mislukte implementaties

Een probleemloos traject en meteen positieve resultaten. Ondersteuningsmedewerkers die 24/7 beschikbaar en specifiek getraind zijn voor jullie branche, plus een investering in een uitgebreid opleidingenpakket voor eindgebruikers.

Zit je vast in een brij van beslissingen ten aanzien van je voorraden?

Bekijk hier wat het platform van Blue Ridge voor jullie kan betekenen. Neem nu contact op voor een snelle demo. We staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen over het Blue Ridge Platform

Het Blue Ridge Platform vormt een robuuste basis die snel oplossingen biedt voor het gebruik van verschillende vormen van vraag en voorraden in diverse branches, markten en locaties. Deeloplossingen richten zich op één specifiek probleem en omvatten niet het volledige bedrijfssysteem dat nodig is om het succes en de opbrengsten van jullie software-investeringen te realiseren.

Onze klanten zien doorgaans binnen 90 dagen al resultaat. Blue Ridge beschikt over een solide netwerk van partnerschappen, ERP-interfaces, uiterst configureerbare componenten en ondersteuningsexperts die zorgdragen voor een naadloze implementatie, zonder beslag te leggen op uw IT-mensen.

Het is juist deze combi die aan de ene kant de voorraad optimaliseert en aan de andere kant de vraag vormgeeft waardoor de voorraadinvesteringen en servicegraad accurater worden van de producten die u wilt verkopen tegen een prijs die de hoogste winstmarges oplevert.

Geen. Anders dan de meeste van onze concurrenten leveren wij 24/7 proactieve-ondersteuning en geven wij aanbevelingen zodat optimaal resultaat altijd gegarandeerd is. Zonder extra kosten.

Ja. Wij hebben kantoren in de Verenigde Staten, Europa en India – en klanten over de hele wereld.

Blue Ridge LifeLine Consulting bestaat uit een team van professionals die vroeger zelf werkzaam waren op inkoop- en vraagplanningsafdelingen. Zij monitoren proactief de prestaties van de klant, brengen kansen in kaart en begeleiden hun teams om de KPI’s te halen en in stand te houden die op managementniveau zijn overeengekomen. En wat nog mooier is, deze service is bij elk software-abonnement inbegrepen!

Ja. Blue Ridge heeft beveiligingsprocessen in haar ontwikkeltrajecten opgenomen om organisaties te helpen het risico op een groot veiligheidslek te voorkomen. Het resultaat hiervan is dat wij van Veracode Verified Team de certificeringsstatus hebben ontvangen, wat inhoudt dat de beveiligingsaspecten van onze softwareontwikkelprocessen worden gecontroleerd en gevalideerd. Daarnaast voldoet Blue Ridge aan de SOC II-norm zodat klanten gerust kunnen zijn dat wij hun gegevens op een veilige manier beheren en de belangen en privacy van hun organisatie beschermen op basis van de 5 principes voor ‘vertrouwensdiensten’, namelijk beveiliging, beschikbaarheid, procesintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy.

Hallo!

Zijn jullie er klaar voor om de willekeurigheid uit jullie voorraadbeslissingen te halen? Jullie flexibele logistieke keten begint hier. Vul je gegevens hieronder in om een 4-stappen demo aan te vragen. Of vraag ons gewoon wat in je opkomt. Wij zijn er voor jullie.