Word ook Partner!

Het Partner-netwerk van Blue Ridge maakt een einde aan de manier waarop ondernemingen normaal gesproken denken over het kopen van software. Ons flexibel platform stelt bedrijven in staat om in een kort traject snel de juiste technologieën en diensten te integreren met weinig risico en snel resultaat.

Een netwerk dat ontworpen is voor snelle waardecreatie

Partners van Blue Ridge

Partners van Blue Ridge trekken meer klanten aan, groeien sneller en zijn beter in het behouden van hun klanten. Een partnerschap met Blue Ridge geeft jou en je klanten dus een turbo-boost om de tijd-tot-rendement te verbeteren. Als innovatieleider in planning en prijsoptimalisatie-oplossingen helpt Blue Ridge haar partners met:

• het aantrekken van nieuwe klanten
• het leveren van diensten die waarde toevoegen voor haar bestaande klanten
• het benutten van nieuwe inkomstenbronnen en het sluiten van meer deals
• het verbeteren van de bedrijfsresultaten op de lange termijn en differentiatie
• een bewezen proces en op maat gemaakte programma’s

Elke nieuwe alliantie begint met het opzetten van een gestructureerd samenwerkingsproces om doelen, gemeenschappelijke factoren voor waardecreatie, informatie-analyses en strategische plannen uit te werken. Het resultaat? Een op maat gemaakt programma dat zowel voor jou als jullie klanten snel resultaat oplevert.

Voordelen voor partners van Blue Ridge

Verhoog de omzet

Maak je bedrijf onderscheidend, verdiep bestaande klantrelaties en haal nieuwe opdrachten binnen met de volgende generatie planning- en prijsoptimalisatie-applicaties en oplossingen.

Verbreed je dienstenaanbod

Programma’s voor de transformatie van logistieke ketens, veranderingsmanagement, implementatie, LifeLine-consultants, en andere vormen van SCP, S&OP en prijsoptimalisatieconsultancy.

Go-to-market stappenplan

Beschikbaarheid van uitgebreide marketing- en verkooptools die ingezet kunnen worden om sneller de markt op te gaan. Campagnebegeleiding, brochures, casestudies, erkende expertise en nog veel meer om de pijplijn te vullen en sneller deals te sluiten.

End-to-end training

Stel je team samen en haal snel nieuwe klanten binnen met uitgebreide training en productcertificeringen. Voor alle aspecten van een klantentraject, van marketing en verkoop tot introductie en ondersteuning.

Bekijk ons strategisch netwerk van partnersystemen

Een doordachte samenstelling van partners voor de allerbeste uitvoering en waardetoevoeging

Value Added Reseller (VAR)

Gekwalificeerde en gecertificeerde vertegenwoordigers van het Blue Ridge Platform. Elke Blue Ridge-VAR-combinatie vormt een unieke samenwerking met partner en branche met als doel de mogelijkheden voor onze klanten tot het uiterste te benutten. VAR's van Blue Ridge kunnen klanten doorverwijzen, de Blue Ridge-applicaties marketen, verkopen en implementeren, of ondersteuning of andere diensten leveren.

Branchecoöperaties, brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden

Blue Ridge heeft oog voor de unieke verschillen en uitdagingen die elke branche anders maakt. Wij geven prioriteit aan de samenwerking met organisaties die toonaangevend zijn op hun gebied. Op die manier zorgen we er samen voor dat we inhoudelijke kennis delen en programma's en trainingen creëren die de branche helpen te verbeteren.

Technologie & Oplossingen Partners

Wij hebben strategische partnerschappen gesloten met aanbieders van de beste branche-specifieke oplossingen en technologieën. Deze sluiten naadloos aan op en integreren met Blue Ridge. Door de Blue Ridge Planning- en Prijsoptimalisatie-oplossingen te integreren met de beste logistieke uitvoering in de branche en oplossingen voor bestellingenbeheer, ERP, enz., krijgen klanten een logistieke keten die in veel hogere mate configureerbaar, flexibel en winstgevend is dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

Consulting & Implementatie Partners

De consultancy- en implementatiepartners van Blue Ridge worden gevormd door een selecte groep van door Blue Ridge gescreende en gecertificeerde aanbieders. Zij leveren zowel implementatiediensten als consulting, van digitale transformatie tot projectmanagement. Wij zetten met elkaar maximaal in op het succes van onze klanten.

Veel gestelde vragen over partners

De meeste bedrijven hebben geen idee hoeveel geld ze mislopen door te grote voorraden en daardoor ook misgelopen omzet. Naast de directe invloed op de marges en liquiditeiten, hebben een ‘goed-genoeg’ planning en vraagvoorspelling ook directe invloed op de klantrelaties.

Bijna elke Blue Ridge-klant heeft ten minste 10% aan voorraadvermindering gerealiseerd, zo niet meer, terwijl ze tegelijkertijd hun servicegraad zagen toenemen. Dit is een toename in zowel opbrengsten als miljoenen in het totale bedrijfsresultaat. Veel Blue Ridge-klanten besteden de door voorraadvermindering vrijgekomen gelden aan andere strategische initiatieven zoals overnames, uitbreiding van het assortiment (zonder een toename van de voorraaduitgaven), nieuwe ERP-software, een nieuw magazijnbeheersysteem, investeringen in nieuwe kanalen zoals e-commerce enz. Maar het begint allemaal met de juiste voorraadhoeveelheden en de juiste prijzen, aangepast aan de snel veranderende vraag vanuit de consument.

De planning en prijsoptimalisatie-oplossingen van Blue Ridge houden rekening met de schaal en complexiteit van het bedrijf van uw klant. En, ook niet te vergeten, de partners van Blue Ridge komen mogelijk in aanmerking voor korting op hun eerste software-aankoop. De software verdient zichzelf ruim terug in de eerste maanden na go-live. Wij hebben de bewijzen en referenties om dit te staven. Gemiddeld blijft meer dan 97% van de aanbevolen bestellingen ongewijzigd (over precisie van het systeem gesproken). Daarnaast heeft Blue Ridge een gemiddeld klantretentiepercentage van meer dan 98%.

Blue Ridge biedt unieke ondersteuning waar geen enkele andere leverancier bij in de buurt komt. Blue Ridge LifeLine Consulting bestaat uit een team van professionals die vroeger zelf werkzaam waren op inkoop- en vraagplanningsafdelingen. Zij monitoren proactief de prestaties van de klant, brengen kansen in kaart en begeleiden hun teams om de KPI’s te halen en in stand te houden die op managementniveau zijn overeengekomen. Sterker nog, deze service is bij elk software-abonnement inbegrepen!

Hallo!

Zijn jullie er klaar voor om de willekeurigheid uit jullie voorraadbeslissingen te halen? Jullie flexibele logistieke keten begint hier. Vul je gegevens hieronder in om een 4-stappen demo aan te vragen. Of vraag ons gewoon wat in je opkomt. Wij zijn er voor jullie.