ERP-integratie

Inpluggen en werken zoals jij dat wilt. Naadloze integratie met ERP’s, snelle waardecreatie door uitgekiend ontwerp.

Meer dan 40 ERP-interfaces

Integreer jullie favoriete tools naadloos met Blue Ridge voor sneller resultaat.

IT vindt het prachtig

Go-live and je ziet binnen 90 dagen al resultaat, zonder dat daar een groot IT-project voor nodig is. Klanten van Blue Ridge hebben hun systeem al met menig toonaangevende ERP-aanbieder en met veel andere bekende branchespecifieke ERP-oplossingen geïntegreerd. Onze open, op de cloud gebaseerde architectuur is ontworpen voor naadloze integratie, zelfs als jullie ERP-aanbieder hieronder niet vermeld staat. Met een degelijke staat van dienst van nul mislukte implementaties in combinatie met 40 verschillende ERP-oplossingen, is Blue Ridge de beste keuze voor veel flexibiliteit en weinig risico.

Veel gestelde vragen over ERP-integraties

Een ERP-systeem zal nooit de mate van nauwkeurigheid of snelle flexibiliteit kunnen geven die nodig is om aan de steeds veranderende vraag te voldoen en de voorraad te optimaliseren, simpelweg omdat het daarvoor niet ontworpen is. Blue Ridge Planning is speciaal gebouwd voor het voorraadbeheer van distributeurs, retailers en de maakindustrie. Het configureerbaar ontwerp is gemaakt voor het overwinnen van de eeuwige uitdaging om aan de ene kant de gewenste servicegraad te bereiken en te verbeteren, en tegelijkertijd de algemene voorraadniveaus en bijbehorende vooraadkosten te verminderen.

Blue Ridge beschikt over een breed scala aan mogelijkheden om met het volledige spectrum van voorraadbeheer om te gaan (zoals te snel, te langzaam, grillig, enz.). Onze automatiseringsoplossingen en het gebruiksgemak ervan maken het gemakkelijk om de winstgevendheid van jullie bedrijf te verbeteren. Strategische tools zoals analyses van op voorhand ingekochte goederen (termijncontracten), optimalisatie van de bestelcyclus en samenwerking met leveranciers tillen voorraadbeheer naar een veel hoger niveau.

Blue Ridge is ondertussen met meer dan 40 verschillende ERP-oplossingen geïntegreerd, waarbij het in 90 dagen of zelfs minder al go-live ging en gemiddeld binnen 7 maanden een volledige ROI had.

De planning en prijsoptimalisatie-oplossingen van Blue Ridge houden rekening met de schaal en complexiteit van jullie bedrijf. En, vergeet ook niet dat partners van Blue Ridge mogelijk in aanmerking komen voor korting op hun eerste software-aankoop. De software verdient zichzelf ruim terug in de eerste maanden na go-live. Wij hebben de bewijzen en referenties om dit te staven. Gemiddeld blijft 97% van de aanbevolen bestellingen ongewijzigd (over precisie van het systeem gesproken!). Daarnaast heeft Blue Ridge een gemiddeld klantretentiepercentage van meer dan 98%.

Blue Ridge biedt een unieke ondersteuning waar geen enkele andere leverancier bij in de buurt komt. Blue Ridge LifeLine Consulting bestaat uit een team van professionals die vroeger zelf werkzaam waren op inkoop- en vraagplanningsafdelingen. Zij monitoren proactief de prestaties van de klant, brengen kansen in kaart en begeleiden hun teams om de KPI’s te halen en in stand te houden die op managementniveau zijn overeengekomen. Sterker nog, deze service is bij elk software-abonnement inbegrepen!

Say Hi!

Ready to take the random out of your inventory decisions? Your resilient supply chain starts here. Introduce yourself to request a 4-screen demo. Or just pick our brain. We’re here for you.