Functies

Kom werken bij een bedrijf dat een van de beste
in de branche is en dat geen genoegen neemt met
middelmatigheid. Want onze klanten verdienen
meer dan dat. Wij hebben hiervoor de fundamenten
gelegd en cultiveren die waarden om hen dat
optimaal te laten ervaren.

Onze waarden

Blue Ridge hecht veel waarde aan hard werken en resultaat behalen, niet alleen aan inspanningen verrichten. Wij zetten ons fanatiek in voor het succes van onze klanten, zijn altijd bezig met het verfijnen van ons vakmanschap, en komen onze belofte na om onze klanten, onze partners en elkaar te respecteren bij alles wat we doen.

Carrières bij Blue Ridge

Het behalen van geweldige resultaten vereist het stimuleren van een cultuur van goed leiderschap, wederzijds respect, levenslang leren en een cultuur waarin mensen met plezier naar hun werk komen om het beste uit zichzelf halen.

Daarom biedt Blue Ridge een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, betaald verlof, flexibele werktijden, opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Dit soort zaken zijn belangrijk, en Blue Ridge weet dat.

Openstaande vacatures

Jouw carrière bij Blue Ridge begint hier. Ben jij degene die wij zoeken? Ga dan naar de vacaturepagina op deze site en neem contact met ons op.

Medewerkers vertellen

Bekijk wat onze collega’s te vertellen hebben over het werken bij Blue Ridge. Hun verhalen zijn een bron van inspiratie en staan voor alles waar wij in geloven.

admin
Career Diaries

Blue Ridge Career Diaries: Nicola Nunes

Read More
admin
Career Diaries

Blue Ridge Career Diaries: Yashodhara Patankar

Read More
admin
Career Diaries

Blue Ridge Career Diaries: Jeff Jatcko

Read More